kezdőlap.
főiskola.
kurzusok.
felvételi.
kapcsolat.
galéria.
kezdőlap.
főiskola.
kurzusok.
felvételi.
kapcsolat.
galéria.

Alapítvány   események   jelentkezési lap   kreditek   facebook    kérdések-válaszok   hallgatók tapasztalata    hitünk   tajékoztató    wikipédia    

LOGOS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk non-profit szervezet, így támogatóink, önkénteseink és barátaink szívélyes adományaiból, szolgálataiból ill. szponzorok támogatásából tartja fenn magát. Örömmel veszünk bármiféle segítséget , ima, fizikai vagy anyagi támogatást!
  

Amennyiben 1%-át szívesen ajánlja céljainkra, adószámunk: 18204845-1-05  

Támogatás befizetésére személyesen ill. bankszámlánkra történő utalással van lehetőség.

Bankszámlaszámunk: (Unicredit Bank) 10918001-00000070-879800100

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

Támogatás  * Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány  *  3521  Miskolc, Pólya Jenő u. 4.

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

A FŐISKOLA
Our specialities

A Logos-Hungary Keresztény Főiskola (röviden csak Logos Főiskola) miskolci székhelyű, államilag nem akkreditált, alapítványi működésű felsőoktatási intézmény. A Logos European College és a Logos University (USA) partner főiskolája.  Standard, protestáns Szentírás-értelmezést, etikát, gyakorlati és rendszeres teológiát, kommunikáció és vezetéselméleti tantárgyakat oktató, amerikai BA diplomát adó, modern kredit-rendszerű főiskola.

A Logos magyarországi munkája egy nemzetközi összefogás, egy 2000-ben alapított oktatási szövetség. A Logos-Hungary végzősei 2003-tól már társfőiskolai együttműködésben kapnak okleveleket, elismerő fokozatokat és amerikai teológusi BA diplomákat.Szeretett dékánunkat, Dr. Geoffrey Carr-t  2012. december 25-én Urunk hazahívta a dicsőségbe. Barátsága, érettsége, bátorító úmutatásai azóta is írányadóak.

A Logos Collegeg vezetését  átmenetileg Dr. Hazel L. Carr, majd  Dr. Osato Osaghae, vette át.  A magyar igazgató Budai Zsolt, a tanulmányi vezető Budainé Rőczei Erika. Az igazgatásban tanácsadók Verebélyi Tibor és Verebélyiné Ivancsó Enikő. Az adminisztrációt Kiss Zoltán titkár,  valamint a pénzügyeket Kiss Zoltánné, Katalin intézi. Kovács István az arhíválás vezetője. A Logos European College főiskolán működik (Dalgety Bay, Skócia) az Akadémiai Dékán hivatala, de a magyar főiskola igazgatása (igazgató, tanulmányi vezető), a helyi munka a Logos Főiskolán koordinálódik. A magyar Főiskola vezetősége, tanárai, előadói és tanulói a Logos-European College (Dalgety Bay, Scotland) Procedures Manual útmutatásai alapján dolgoznak.

Reméljük, hogy megtalálod az összes olyan információt, amire szükséged lehet a keresztény oktatásban való tanulásodhoz. Ha szeretnél velünk tanulni, a főiskolánk Miskolcon található. Különböző kurzusokat kínálunk, idődnek és pénzügyeidnek megfelelően. A képzésünk és diplomáink az egyházi célokra, nem pedig a világi alkalmazásokra szolgálnak. Örülünk, ha megvitatjuk Veled az érdeklődésedre számot tartó programokat, és szívesen válaszolunk az esetlegesen felmerülő kérdésekre. Kérjük, töltsd le a tájékoztatónkat, amely áttekintést nyújt a Főiskoláról és az általa kínált programokról. Várunk kurzusainkon!

    

események
Sushi
wikipedia
kérdések-válaszok
Logos European College
Logos University