Alapítvány   események   jelentkezési lap   kreditek   facebook    kérdések-válaszok   hallgatók tapasztalata    hitünk   tajékoztató    wikipédia    

LOGOS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk non-profit szervezet, így támogatóink, önkénteseink és barátaink szívélyes adományaiból, szolgálataiból ill. szponzorok támogatásából tartja fenn magát. Örömmel veszünk bármiféle segítséget , ima, fizikai vagy anyagi támogatást!
   

Amennyiben 1%-át szívesen ajánlja céljainkra, adószámunk: 18204845-1-05  

Támogatás befizetésére személyesen ill. bankszámlánkra történő utalással van lehetőség.

Bankszámlaszámunk: (Unicredit Bank) 10918001-00000070-879800100

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

Támogatás  * Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány  *  3534 Miskolc Stadion ú. 61. Fsz/3.

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

About menus desserts KURZUSOK

A Főiskola éves szinten 10 kurzust tart. Minden hónapban egyet minden évfolyamban. Ezekre szombaton kerül sor. Ennek időpontját előre jelzi a Tanulmányi vezető  az Eseményekben menüben.

A kurzusok az adott szombaton (12,00-18,00-ig) regisztrációval, tanulmányi elbeszélgetéssel, majd a jegyzetekl, könyvek, TTLek átvételével, egy a kurzus nyító előadással kezdődnek. Amikor nincs élő előadás, akkor a hallgatók etanrendben veszik fel a kurzust, ekkor a Tanulmányi vezetőtől kígényelt  letöltő linekekken érik el az előadás hangyanyagát, jegyzeteit.

Mivel ekkor nincs személyes kontakt, ezért ilyenkor különösen fontos, hogy a hallgató tartsa és ápolja a kapcsolatát a Logos Office Support-tal, hogy a titkárság, a  logospénztár, valamint a Tanulmányi vezető instukciót követhesse.

A főiskolán úgy alakítottuk ki kurzusainkat, hogy kellőképpen figyelembe vegyük a hallgatók belső természetét és szükségleteit, a személyiség értékeit hagyjuk kibontakoztatni, bevonni őket személyes ajándékaik szerint az együttműködésen alapuló tanulási-tanítási stratégiákba:
a csoport- és műhelymunkákba, projektekbe.

Oklevél

BA. DIPLOMA

Első tanulmányi év

10 kurzus / tantárgy / 3 Kredit

Összesen: 30 kredit

Oklevél

Diploma

Harmadik tanulmányi év

10 kurzus / tantárgy / 3 Kredit

Összesen: 90 kredit

BA. Diploma

Negyedik tanulmányi év

10 kurzus / tantárgy / 3 Kredit

Összesen: 120 kredit

 60 kredit után
Life Akkreditáció kérelmezése,
a teljesített feltételek mellett  

Egyéni Záró Program teljesítése  

Második tanulmányi év

10 kurzus / tantárgy / 3 Kredit

Összesen: 60 kredit

Tovább » A kurzusok 2-re

A Logos támogatja az un. egyéni tanrendet. Az első évben kipróbálhatod magad, a második évvégén kérhetsz egy un. Life Akkreditációt, ettől kezdve pedig egy speciális Záróprogrammal is zárhatsz, ha teljesítettél minden feltételt, és jól tanulsz. Az értékelés következményeképpen lerövidül a tanulmányi utad a BA. diplomához.