Alapítvány   események   jelentkezési lap   kreditek   facebook    kérdések-válaszok   hallgatók tapasztalata    hitünk   tajékoztató    wikipédia    

LOGOS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk non-profit szervezet, így támogatóink, önkénteseink és barátaink szívélyes adományaiból, szolgálataiból ill. szponzorok támogatásából tartja fenn magát. Örömmel veszünk bármiféle segítséget , ima, fizikai vagy anyagi támogatást!
   

Amennyiben 1%-át szívesen ajánlja céljainkra, adószámunk: 18204845-1-05  

Támogatás befizetésére személyesen ill. bankszámlánkra történő utalással van lehetőség.

Bankszámlaszámunk: (Unicredit Bank) 10918001-00000070-879800100

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

Támogatás  * Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány  *  3534 Miskolc Stadion ú. 61. Fsz/3.

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

A diplomázók közül kérdeztünk arról, mit jelentett nekik a főiskola közel négy éve?

- Minden felmerült kérdést őszintén és nyíltan meg lehet beszélni. A főiskola előadói az Úr ügyét szívükön viselik, minden erejükkel azon vannak, hogy a hallgatók Isten kijelentéseit, és azok összefüggéseit minél jobban és mélyebben elsajátíthassák. Mindez a szó legigazibb értelmében, krisztusi szeretettel, baráti légkörben történik.

A felekezeti különbségek eltűntek, és megélhettük, hogy Krisztusban kortól, nemtől függetlenül egyek lehetünk. Gondolkodásomban felszabadultam a különböző kötelékek nyomása alól. Minden elhangzott információt a Szentírás szűrőjén kell átvizsgálni és nem aszerint, hogy ki mondja. Az évek előrehaladásával egyre jobban megcsodálhattam Isten hatalmát, szeretetét, valamint, a terveinek csodálatos összefüggéseit.

A Logos nem folytja el a saját véleményt. Ez ténylegesen elősegíti, hogy formálódjon az ember gondolkodása, és hogy későbbiekben bátran képviselheti az önálló bibliai véleményét. Összességében kifejezhetetlen az a szellemi változás, amit a főiskola elvégzése kapcsán megtapasztaltam. <Ibolya>

HALLGATÓK

- Azért jelentkeztem erre a főiskolára, mert egy erős késztetést éreztem a szívemben, bár e mellett kommunikációt végeztem Budapesten, nappali tagozaton. Voltak olyan időszakok, amikor nehéz volt összeegyeztetni a két főiskolát, különösen, amikor elkezdtem dolgozni is. Akik még csak fontolgatják a jelentkezésüket, vagy esetleg már eldöntötték, hogy ide szeretnének járni, azoknak ez biztatás: Ha van a szívedben egy vágy, hogy még jobban megismerd Isten Igéjét, ha szeretnél olyan tanároktól tanulni, akik újjászületett hívők, akik meg is élik a hitüket, akkor én örömmel ajánlom a Logos-t.

Nagy segítség volt az, hogy az előadások hanganyagát letölthettem a főiskola weboldaláról, amikor nem tudtam személyesen megjelenni egyes órákon, így nem maradtam le semmiről, be tudtam fejezni a tantárgyaimat. Olyan gyakorlati tanításokat hallottam, amelyek nem emberi bölcsességeken, hanem Isten Igéjén alapulnak. Nem egy felekezet által megalkotott szabályrendszert, elképzelést ismer meg az, aki itt tanul, hanem Isten Igéjét, a maga valóságában.

Örülök, hogy négy évvel ezelőtt a Logos mellett döntöttem. Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom! <Mátyás>   


Tovább »